GLASUJTE ZA UGLEDNEGA DELODAJALCA 2020 IN OSVOJITE NAGRADO


REŠITE ANKETO

Kdo je po vašem mnenju najuglednejši slovenski delodajalec? Oddajte svoj glas in nam pomagajte pri izboru najuglednejših slovenskih delodajalcev. Dobri delodajalci skrbijo za svoje zaposlene in le tej si zaslužijo laskavi naziv Ugledni delodajalec 2020! Z oddajo vašega glasu sodelujete v nagradnem žrebu za kar 28 TOP nagrad.

Glasujte za ugledne slovenske delodajalce in sodelujte v žrebu za eno izmed TOP nagrad:

- 1x Garmin Venu pametna ura

- 1x JBL PLAYLIST Bluetooth prenosni zvočnik

- 1x e-bralnik Pocket Book

- 5x Bon za gorivo na bencinskih servisih OMV v vrednosti 50,00 €

- 5x Bon za nakup v trgovinah Lidl Slovenija v vrednosti 40,00 €

- 15x Super E darilna kartica v vrednosti 40,00 €DOBRO JE VEDETI: V nagradni igri lahko sodelujete le do 28. februarja!

GLASUJTE IN OSVOJITE NAGRADO


Anketa je anonimna, za izpolnjevanje pa boste potrebovali približno 30 minut časa. Vse kar morate vedeti, da bi razumeli, zakaj je raziskava Ugled delodajalca tako pomembna za vas, kaj laskavi naziv Ugledni delodajalec prinaša in kako s sodelovanjem v raziskavi prav vi vplivate na trg dela, pa si lahko preberete TUKAJ.


V nagradni žreb se uvrstite tako, da po rešeni anketi izpolnite nagradni obrazec s svojimi kontaktnimi podatki, ki bodo uporabljeni samo za namene izvedbe nagradne igre.

PREBERITE SPLOŠNE POGOJE


O projektu

Ugledni delodajalec je raziskava, ki jo MojeDelo.com izvaja od leta 2007. Raziskavo smo nadgradili in začeli s sodelovanjem z vodilnim evropskim podjetjem na tem področju – Universum Global. V raziskavi sodelujejo kandidati, ki ocenjujejo ugled slovenskih delodajalcev ter nam zaupajo kaj jih motivira, kaj si želijo in kaj pričakujejo od delodajalca.

Izvajalec raziskave Ugledni delodajalec je podjetje Styria digital marketplaces (MojeDelo.com) v sodelovanju z vodilnim evropskim podjetjem na področju blagovne znamke delodajalca, Universum Global.