UGLEDNI DELODAJALEC


Kateri delodajalci so za vas ugledni in v katerih podjetjih se ne bi želeli zaposliti? Izpolnite vprašalnik in nam pomagajte pri izboru najuglednejših slovenskih delodajalcev.

REŠITE ANKETO

Raziskava Ugled delodajalca 2020 se je začela!

Pomagajte nam izbrati najuglednejše delodajalce ter nam zaupajte, kaj vas pri delu motivira ter kakšne so vaše želje in pričakovanja.

5 korakov do uspešne blagovne znamke delodajalca

1.

Raziskava trga – notranji pogled

Prvi korak do večjega ugleda vašega podjetja je raziskava zadovoljstva zaposlenih. Preverite kako zadovoljni so vaši zaposleni in kaj jih najbolj motivira. Preglejte kritična področja in uvedite ukrepe za izboljšanje zadovoljstva vaših zaposlenih.

2.

Raziskava trga – zunanji pogled

Preverite, kako vas kot delodajalca ocenjujejo kandidati na trgu dela, kakšne prednosti imate v primerjavi s konkurenco in raziščite, kaj motivira vaše potencialne kandidate.

3.

Priprava strategije blagovne znamke delodajalca

Pripravite strategijo blagovne znamke delodajalca, s katero boste v podjetje pritegnili najboljše kandidate in zadržali tiste, ki so pri vas že zaposleni.

4.

Kreativni koncept in komunikacija

Predstavite se potencialnim kandidatom in na kreativen način z njimi delite zanimive informacije o podjetju in vaših zaposlenih ter jim tako omogočite unikaten vpogled v vaše podjetje, delovno okolje in medosebne odnose.

5.

Gradnja blagovne znamke delodajalca

Preglejte s čim so vaši zaposleni najbolj zadovoljni in to predstavite potencialnim kandidatom kot prednost zaposlitve v vašem podjetju. Vzpostavite marketinške aktivnosti, ki bodo prilagojene posameznim ciljnim skupinam in bodo pritegnile pozornost potencialnih kandidatov.

                   

Kako vam lahko pri gradnji uspešne blagovne znamke delodajalca pomaga MojeDelo.com?

PREBERI VEČ

O RAZISKAVI

Ugledni delodajalec je raziskava, ki jo MojeDelo.com izvaja od leta 2007 v sodelovanju z vodilnim evropskim podjetjem na tem področju – Universum Global. V raziskavi sodelujejo kandidati, ki ocenjujejo ugled slovenskih delodajalcev ter nam zaupajo kaj jih motivira, kaj si želijo in kaj pričakujejo od delodajalca.

KARIERNI TEST

Tudi vi lahko pomagate pri izboljšanju delovnih mest v bodoče. Izpolnite vprašalnik in nam pomagajte izbrati najuglednejše delodajalce ter nam zaupajte, kaj vas pri delu motivira ter kakšne so vaše želje in pričakovanja. Na podlagi vaših odgovorov boste na koncu vprašalnika dobili poročilo, kateri od sedmih kariernih profilov vam najbolj ustreza.

O projektu

Izvajalec raziskave Ugledni delodajalec je podjetje Styria digital marketplaces (MojeDelo.com) v sodelovanju z vodilnim evropskim podjetjem na področju blagovne znamke delodajalca, Universum Global.